ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ

Για μένα η φωτογραφία γάμου έχει ξεχωριστή φιλοσοφία. Κάθε γαμήλιο γεγονός είναι μοναδικό.  Η φιλοσοφία μου στηρίζεται στo δημιουργικό κομμάτι της φωτογραφίας και στο πλαίσιο του αυθορμητισμού και της επικοινωνίας. Αν γράφατε την γαμήλια ιστορίας σας, πως θα θέλατε να πλαισιωθεί με εικόνες;

Θα ήθελα να μοιραστούμε μαζί αυτή τη σκέψη. Να σχεδιάσουμε την ιστορία του γάμου σας  και να αποθανατίσουμε μαζί την πιο αγαπημένη και σημαντική στιγμή σας. Σκεφτείτε τη  προετοιμασία, τη τελετή,  το event   πλαισιωμένα με το φως του ήλιου σε όλες τις ώρες της ημέρας. Αγαπημένα πρόσωπα, αγκαλιές, χαμόγελα, που θα θέλετε να κρατήσετε. Στιγμιότυπα και συναισθήματα, που ολοκληρώνουν το κάδρο του γάμου σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Αναλαμβάνουμε επαγγελματικές φωτογραφίες γάμου και βάπτισηςαρχιτεκτονική φωτογραφία και φωτογράφιση εσωτερικών χώρων, πορτρέτα και φωτογράφιση προϊόντων για e-shops στη Θεσσαλονίκη.

Προσφέρουμε λήψεις τόσο σε στούντιο όσο και στην τοποθεσία, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

Για ομαδικές ή οικογενειακές λήψεις, συνεργαζόμαστε με τους πελάτες για να διασφαλίσουμε ότι όλοι νιώθουν άνετα και ότι οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν αντικατοπτρίζουν τις προσωπικότητες και τις σχέσεις τους.

Οι πελάτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τα δικά τους probs ή ρούχα για τη λήψη. Πάντα πριν τη φωτογράφιση η επικοινωνία με τον πελάτη είναι σημαντική και απαραίτητη.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί, καθώς κάθε περίσταση είναι και διαφορετική. Στόχος μας είναι να τραβήξουμε όσες περισσότερες φωτογραφίες χρειάζεται για να διασφαλίσουμε ότι ο πελάτης είναι ευχαριστημένος με το τελικό προϊόν. Οι φωτογραφίες είναι υψηλής ανάλυσης, χωρίς λογότυπο ή υδατογράφημα πάνω τους.

Επικοινωνήστε μαζί μου είτε μέσω email, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας εδώ.

Ανάλογα το project και τα χρονικά περιθώρια του πελάτη.
Αν το project αφορά φωτογράφιση προϊόντων για eshop γίνεται άμεσα η παράδοση.
Αν η φωτογράφιση αφορά γάμο ή βάπτιση το πολύ σε 3 μήνες όλες οι φωτογραφίες και το album παραδίδονται.

Συνήθως μέχρι τις 12:30  τα ξημερώματα. Όμως έχουν υπάρξει πολλές φορές που η ώρα πήγε 2 γιατί γινόμαστε ένα με το πάρτυ και εμείς…

Αναλαμβάνω φωτογραφήσεις γάμου και βάπτισης σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική.

error: Το δεξί κλικ είναι απενεργοποιημένο. Για οποιαδήποτε άδεια χρήσης επικοινωνήστε με το info@apopsistudio.gr